Universitatea de Petrol Gaze din Ploieşti nu are în continuare dispensar până nu se ştie exact cine îi va plăti pe medici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Exact când credeau că totul s-a rezolvat, iar cabinetele medicale studenţeşti vor putea fi reînfiinţate, reprezentanţii Universităţii Petrol Gaze din Ploieşti s-au izbit de o nouă problemă: nu are cine să plătească personalul care ar lucra în dispensarul studenţilor, informează Telegraful de Prahova.

După ce conducerea Universităţii a inclus în organigramă cele două cabinete medicale, de stomatologie şi de medicină generală, ba chiar a primit de la Ministerul Educaţiei acordul ca aceste cabinete să funcţioneze, a aflat cu stupoare că demersurile nu au fost suficiente. „Acum trebuie să găsim forma de angajare deoarece din punct de vedere al finanţării există deja câteva hotărâri care permit să se salarizeze personalul care îşi va desfăşura activitatea aici",a declarat, pentru Telegraful de Prahova,  Vlad Ulmanu, rectorul Universităţii Petrol Gaze Ploieşti.

Însă Universitatea nu îi poate plăti pe angajaţii cabinetelor şi nici Consiliul Judeţean nu poate angaja medici. „Soluţiile sunt căutate în zona Direcţiei de Sănătate Publică... Aici ne-am împotmolit şi căutăm soluţia finală", a adăugat rectorul instituţiei universitare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite