Un prahovean şi-a omorât cu sânge rece partenerul de pahar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce s-au îmbătat împreună, doi bărbaţi din localitatea Fulga s-au luat la ceartă. Discuţiile au degenerat, unul dintre indivizi aplicându-i celuilalt mai multe lovituri de cuţit care i-au cauzat moartea.

Poliţiştii din localitatea prahoveană Fulga au fost sesizaţi telefonic, aseară, că pe o stradă din comună se află un bărbat decedat. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, care a găsit corpul neînsufleţit al unui bărbat, ce prezenta urme de sânge la nivelul toracelui şi membrelor superioare. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit identitatea victimei. Este vorba de de Nicolae Ion, în vârstă de 27 ani.

Anchetatorii au găsit în apropierea cadavrului un cuţit cu lama de 19 cm, plin de sânge. În scurt timp a fost identificat şi suspectul, în persoana lui Radu Constantin, în vârstă de 32 ani, şi el tot localnic. Se pare că cei doi consumaseră împreună băuturi alcoolile la un bar din localitate. O simplă discuţie s-a transformat rapid într-un scandal de proporţii.

După ce au obosit certându-se, cei doi s-au deplasat fiecare către domiciliul său, însă în jurul orei 22, victima a mers acasă la suspectul pentru a clarifica  situaţia care a provocat discuţiile anterioare. Aici se pare că a avut loc un nou scandal. Radu  i-a aplicat lui Nicolae mai multe lovituri de cuţit în zona pieptului, care s-au dovedit a fi fatale. Imediat după incident, agresorul a dispărut de la locul faptei. Radu Constantin este cercetat acum pentru comiterea infracţiunii de omor calificat.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite