Un prahovean i-a furat fratelui haine și parfumuri, iar unui vecin o halbă de bere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă Adevărul
Foto arhivă Adevărul

Un bărbat din comuna Bărcănești a descoperit că cel care îi furase hainele și parfumurile este nimeni altul decât fratele său, care nu mai avea o locuință. Hoțul i-a mai furat unui vecin două telefoane nefuncționale și... o halbă de bere.

Zilele trecute, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa lui A. Gabriel din Barcanesti, de unde au sustras mai multe obiecte de vestimentatie si parfumuri.

Pe 21 decembrie, poliţiştii din Puchenii Mari l-au depistat în municipiul Campina pe principalul suspect. Este vorba despre A. Marian, fratele părţii vătămate care avea asupra sa o parte din bunurile susatrase.

Din cercetări a rezultat că acesta nu mai poseda o locuinţă stabilă, dormind pe stradă sau în scari de bloc.

In urma extinderii cercetărilor s-a constatat ca A. Marian a consumat băuturi alcoolice la domiciliul lui R, Nicolae din Barcanesti, unde, profitand de neatentia proprietarului a sustras doua telefoane mobile nefunctionale si o halba de bere

A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea. infracţiunii de furt, urmând ca acesta sa fie conexat la dosarul penal constituit în urma săvârşirii primei infractiuni.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite