Un prahovean este cercetat pentru că transporta 40 de tone de combustibil fără documente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii suceveni au început cercetările faţă de un ploieştean, şofer al unei autocisterne, care transporta aproape 40 de tone de combustibil şi a prezentat ca documente de provenienţă a mărfii acte copiate, nelizibile, emise de firme din Prahova şi Bucureşti.

Potrivit Mediafax, Poliţia Suceava a informat, marţi, că ofiţeri ai Serviciului de Investigare a Fraudelor, împreună cu inspectori ai Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Suceava, au identificat, la sfârşitul săptămânii trecute, în municipiul Suceava, o autocisternă condusă de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Ploieşti, şofer la o firmă din comuna prahoveană Târgşoru Vechi, judeţul Prahova, încărcată cu circa 38.800 de litri combustibil, fără a deţine asupra sa documente de provenienţă.

Poliţiştii şi inspectorii vamali au verificat existenţei sigiliilor, au măsurat şi cântărit combustibilul din autocisternă şi au prelevat de probe pentru stabilirea exactă a tipului de combustibil, întrucât există suspiciuni cu privire la calitatea şi tipul produsului.

În timpul cercetărilor, şoferul a prezentat mai multe documente de provenienţă a mărfii în xerocopie, nelizibile, emise de firme cu sediul în judeţul Prahova şi a municipiului Bucureşti, care fuseseră datate 17.05.2010.

Poliţia Suceava precizează că şoferul este cercetat penal, iar inspectorii vamali au dispus sancţionarea transportatorului cu 100.000 lei, confiscarea autotractorului, a semiremorcii şi a cantităţii de combustibil, în valoare de 166.840 lei.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite