Un ploieştean va încerca să dubleze în română vocea unui personaj din Toy Story 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un ploieştean plin de umor a ajuns în finala pentru concursul de interpretare Toy Story 3, dublat în limba română, organizat de Disney Channel.

Ciprian Dinu are 38 de ani şi este instructor auto. În urmă cu două luni, fiul acestuia, Mihai, de zece ani, fan al filmelor de animaţie, i-a produs să participe la preselecţia pentru interpretarea rolului "Soldăţelului verde", din pelicula Toy Story 3, care urmează să apară pe marile ecrane.

Fără prea multe rugăminţi, tatăl şi-a luat inima în dinţi şi a dat voce pe un text de numai câteva cuvinte. "A repetat de vreo cinci ori cu cei doi copii ai mei şi m-am apucat să imit personajul de desen animat. Am avut de spus doar atât: "Hai să recunoaştem. Gunoiul a fost scos afară, noi suntem primii care pleacă". După vreo două săptămâni am fost anunţat că mă aflu printre cei patru finalişti şi că urmează să mai dau o probă.  Câteva mii de persoane şi-au încercat norocol, eu chiar nu mă aşteptam să fiu selectat. A fost petrecere în familia noastră", povesteşte amuzat instructorul.

Mai multe amănunte despre acest subiect aflaţi astăzi, din cotidianul "Adevărul de Seară", ediţia de Ploieşti.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite