Un ploieștean a închiriat o mașină și a lăsat-o gaj pentru un prieten

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieșteanul este cercetat acum pentru trei infracțiuni. Foto Adevărul
Ploieșteanul este cercetat acum pentru trei infracțiuni. Foto Adevărul

Bărbatul este cercetat pentru abuz de încredere, înşelăciune şi instigare la înşelăciune după ce a închiriat o mașină și a refuzat să o returneze pentru că o lăsase gaj, în schimbul unui împrumut.

Polițiștii au fost sesizați de către administratorul unei societăți după ce un client de 30 de ani din Ploiești a închiriat un autoturism de la societatea reclamantului şi a refuzat să-l mai returneze.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că acesta a închiriat autoturismul în cauză pentru o perioadă de 3 zile, respectiv până la data de 25 septembrie, la ora 20, întocmind în acest sens un contract de închiriere, însă la data scadentă a refuzat să mai restituie autoturismului.

A doua zi, autoturismul a fost depistat pe raza localităţii Lipăneşti, iar Vlad B. a fost condus la sediul I.J.P.Prahova, pentru cercetări.

În urma audierii sale a rezultat că el a închiriat autoturismul cu scopul de a fi lăsat gaj de către un alt ploieştean, în schimbul obţinerii unei sume de bani de la un bărbat din comuna Bărcăneşti.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz de încredere, înşelăciune şi instigare la înşelăciune.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite