Un ploieştean a fost înjunghiat în plămâni de un cerşetor căruia nu a vrut să-i dea bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 20 de ani din Ploieşti a fost înjunghiat pe stradă, ieri după-amiază, în plin centrul municipiului, de un cerşetor de numai 13 ani căruia a refuzat să-i dea bani. Adolescentul a fugit după ce şi-a lăsat victima într-o baltă de sânge. În ajutorul bărbatului au sărit trecătorii care au sunat la Serviciul de Ambulanţă.

Incidentul s-a petrecut la un fast-food situat în vecinătatea sediilor partidelor politice. "De la noi a cumpărat o porţie de cartofi prăjiţi. Totul s-a petrecut la câţiva metri de shaormeria noastră, aşa că nu am văzut ce s-a întâmplat. În plus de asta eu eram la bucătărie. S-au auzit doar nişte strigăte şi am văzut apoi o ambulanţă", a spus Ionuţ Alexandru, angajat la unitatea de tip fast-food unde a avut loc incidentul.

A scăpat cu viaţă

Ploieşteanul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean, unde în cursul zilei de ieri a fost supus unei intervenţii chirurgicale. "A fost operat şi acum se simte ceva mai bine. Starea lui este stabilă. Când a fost adus la spital prezenta o plagă înjunghiată în zona toracelui", a declarat medicul Andrei Ilinca, purtător de cuvânt la Spitalul Judeţean Ploieşti.

Astăzi, anchetatorii s-au deplasat din nou la faţa locului pentru a efectua cercetări. Poliţiştii au deja un cerc de suspecţi. Se pare că adolescentul de 13 ani care l-a înjunghiat pe clientul fast-food-ului a avut un complice, tot un om al străzii.

"Am redus cercul de suspecţi la două persoane pe care le căutăm", a precizat Radu Daniel, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova. Deocamdată nimeni nu a fost reţinut în acest caz.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite