Un minor de 16 ani, beat, a provocat un accident în Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Valea Doftanei au fost sesizaţi ieri cu privire la faptul că pe un drum din comună a avut loc un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că B. Ionuţ, în vârstă de 16 ani, domiciliat pe raza comunei, a condus autoturismul respectiv pe D.J. 102 I, iar din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu parapetul de protecţie amplasat pe marginea drumului.

B. Ionuţ a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În mod evident, Ionuţ nu poseda permis de conducere. Autoturismul îi fusese încredinţat spre conducere de către proprietar, care se afla pe bancheta din spate, şi care cunoştea faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.

În această situaţie, poliţiştii îi crercetează penal atât pe B. Ionuţ, cât şi pe P. Mihai, din Azuga proprietarul autoturismului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite