Un inginer de la Direcţia Silvică Prahova este cercetat de Poliţie după ce ar fi smuls camera unui operator TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un inginer de la Direcţia Silvică Prahova este cercetat de poliţişti, pentru că ar fi smuls camera de luat vederi a unui operator al unei televiziuni locale, care încerca să filmeze în incinta unei păstrăvării. Aici ar fi avut loc o masă la care ar fi participat inspectori ai ITM, infomează Mediafax.

Dragoş Pătraru, directorul televiziunii locale unde este angajat operatorul, a declarat corespondentului MEDIAFAX că, vineri după-amiază, l-a trimis pe operator la păstrăvăria din localitatea Pietroşani, aflată în proprietatea Direcţiei Silvice, unde avea informaţii că mai mulţi inspectori ai Inspectoratului de Muncă Prahova, aflaţi în control, ar sta la masă cu angajaţi ai păstrăvăriei.

Cameramanul a mers la locul indicat şi a început să filmeze din exterior, iar la un moment dat din incinta păstrăvăriei ar fi ieşit trei persoane care i-au smuls camera de luat vederi.

Cel care a luat camera este inginer la Direcţia Silvică, iar cei doi bărbaţi care îl însoţeau sunt pădurari, mai informează sursa citată. Inginerul silvic a fost audiat de poliţişti, fapt confirmat de Daniel Radu, purtător de cuvânt al IJP Prahova.

Acesta le-a spus poliţiştilor că a luat camera crezând că bărbatul care filmează este un hoţ care urma să dea o spargere.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite