Un elicopter aparţinând unei firme de aerotaxi din Ploieşti a luat foc în Deltă. Un om de afaceri a fost rănit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un drum Ploieşti - Deltă cu aerotaxi durează maximum 30 de minute
Un drum Ploieşti - Deltă cu aerotaxi durează maximum 30 de minute

Un elicopter tip taxi s-a prăbuşit şi a luat foc azi dimineaţă în judeţul Tulcea, în apropiere de localitatea Maliuc. La bordul aeronavei se aflau doi pasageri şi pilotul. Nicio persoană nu a fost rănită.

UPDATE 12.35. La bordul elicopterului se afla un important om de afaceri, Nucu Dobronăuţeanu, proprietarul mai multor domenii de vânătoare din judeţul Tulcea. Conform unor martori oculari, elicopterul s-a ridicat trei metri de la sol în curtea atelierului din ferma piscicolă Maliuc. Elicopterul s-a prăbuşit într-o parte după ce a lovit pământul cu elicea. După ce cei trei pasageri au ieşit din elicopter, acesta a luat foc în totalitate. Martorii mai spun că omul de afaceri Dobronăuţeanu este singurul rănit, având o rană la cap.

"Un elicopter tip aero-taxi, cu trei persoane la bord, s-a prăbuşit de la o înălţime de unu-doi metri, în apropiere de localitatea Maliuc, judeţul Tulcea, aparatul de zbor luând foc, însă nicio persoană nu a fost rănită", a declarat  Daniela Condrea de la IPJ Tulcea.

Incidentul  a avut loc în jurul orei 09:00. Elicopterul a încercat să se ridice de la sol şi a reuşit să se înalţe până la aproximativ doi metri. La acel moment, pilotul a observat că aparatul de zbor are defecţiuni tehnice şi a încercat să aterizeze, însă nu a reuşit.

Cele trei persoane aflate la bord au reuşit să sară din elicopter înainte ca aeronava să se prăbuşească şi să ia foc.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite