Un elev din Ploieşti a fost recompensat cu mulţi cai putere pentru că a picat bac-ul FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Petre este unul dintre cazurile fericite de elevi care, în urma contestaţiilor, au reuşit să promoveze bacalaureatul. Absolventul Colegiului „Mihai Viteazul" din Ploieşti mai avea nevoie de câteva sutimi pentru a obţine diploma.

Elevul Colegiului „Mihai Viteazul" din Ploieşti a făcut meditaţii la toate materiile pe care le-a dat la bacalaureat. Chiar şi aşa, însă, adolescentul nu a reuşit să promoveze „examenul maturităţii".  Totuşi,  în urma recorectării lucrărilor, el a reuşit să obţină medie de trecere.

Alexandru Petre susţine că se va descurca oricum în viaţă, chiar dacă nu ar fi promovat bacalaureatul din prima sesiune,  având susţinere financiară din partea părinţilor.  De altfel,  aceştia nu au aşteptat  să vadă rezultatele finale ale examenului şi, fericiţi că fiul lor este major şi absolvent de 12 clase, l-au răsplătit cu un cadou pe patru roţi. Este vorba despre o maşină nemţească cu mulţi cai putere,care valorează mii de euro.

VEDEŢI AICI CUM ARATĂ "CADOUL" PRIMIT DE ALEXANDRU PETRE DE LA PĂRINŢII SĂI

„Sunt fericit că în urma contestaţiilor am promovat bacalaureatul. Chiar dacă nu s-ar fi întâmplat acest lucru, părinţii mei m-ar fi putut întreţine în continuare, aşa cum au făcut şi până acum. Tatăl meu este poliţist de profesie, iar mama este managerul unei firme de epurare a apei. Când am împlinit 18 ani am primit din partea lor această maşină, care, de altfel, este trecută pe numele meu", ne-a precizat Alexandru Petre, în vârstă de 18 ani.

Potrivit şefului Inspectoratului Şcolar Prahova, Gheorghe Borovină, în urma recorectării lucrărilor scrise de la examenul de Bacalaureat din judeţul nostru procentul de promovabilitate a crescut cu mai puţin de un procent. Înainte de contestaţii acesta era de 44,47%, iar acum a ajuns la puţin peste 45 %.

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite