Un prahovean bolnav de cancer s-a aruncat de la etaj, din braţele doctorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De teamă că ar putea să fie din nou alungat de acasă de către soţie, un bolnav de cancer a vrut să-şi încheie socotelile cu viaţa, în această dimineaţă, aruncându-se de la etajul I al Secţiei Oncologie din cadrul Spitalului Municipal din Ploieşti.

Înainte de tentativa de suicid, bărbatul de 57 de ani, domiciliat în localitatea prahoveană Lapoş, a stat de vorbă  cu medicul curant, pe care l-a pus în temă cu ceea ce avea să facă.

„Omul este diagnosticat cu neoplasm bronhopulmonar, în stadiu destul de avansat. S-a internat la noi în data de 18 august pentru un tratament cu citostatice. Astăzi a fost anunţat că mâine urma să fie externat. S-a prezentat la cabinetul doctorului, a aruncat pe jos un portofel cu acte, şi s-a repezit spre fereastră. Medicul său a încercat să-l oprească, la fel şi un pacient, coleg cu el de salon. L-au ţinut de mâini, însă a alunecat prin pijama", a declarat dr. Dan Ghizdăvescu, şeful secţiei Oncologie din cadrul Spitalului Municipal.

Bilet de adio pentru poliţişti

Marcel Poterăşoiu a lăsat în urma sa două bilete de adio: unul pentru medicul care l-a tratat, pe care îl roagă să ia legătura cu fiul său, căruia să-i dea actele şi banii rămaşi în salon, şi un altul-pentru poliţiştii din Lapoş, cărora le semnalează faptul că soţia l-a alungat de acasă de nenumărate ori şi că, atunci când îl primea, îl ţinea într-o cameră neîncălzită.

Prahoveanul de 57 de ani se află, în prezent, internat la Spitalul Judeţean din Ploieşti, iar starea sa este stabilă. Poliţiştii efectuează o anchetă pentru a afla cu exactitate ce anume l-a determinat pe bărbat să încerce să-şi ia viaţa.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite