Un bărbat din Sinaia îşi terorizează fosta iubită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Sinaia îşi acuză fostul iubit de hărţuire. Potrivit stirileprotv.ro, tânăra spune că mai are viaţă de cand a rupt relaţia cu bărbatul alături de care a stat ani buni.

Fostul iubit o ameninţă, o şantajează şi chiar a făcut publice înregistrări intime, susţine ea. Femeia se plânge că nimeni nu i-a oferit nicio soluţie în adevăratul sens al cuvântului. Potrivit stirileprotv.ro, Izabela s-a despărtit de iubitul ei acum o jumătate de an şi atunci i-a inceput calvarul. Barbatul nu s-a împăcat cu gândul separării şi ar fi început să o ameninţe, ba chiar să o lovească, să îi facă şicane la muncă şi constant să o hărţuiască.

"A tăiat toate lucrurile mele pe care le-am avut acolo (haine, încălţăminte, genţi etc), nişte acte cu care urma să mă duc la Ambasada Canadei pentru a obţine viza de turist. M-a ameninţat sistematic cu faptul ca îmi pune piedică în a pleca din ţară. Mi-a creat mari neplaceri la serviciu sunand insistent zile la rând, spunand tot felul de minciuni şi mizerii la adresa mea", povesteşte fata.

Potrivit stirileprotv.ro, bărbatul ar fi şantajat-o cu o filmare făcută fără acordul ei, în care erau surprinse momente intime din viaţa de cuplu. Şi nu s-a oprit aici. Tânăra susţine că i-ar fi fost spartă adresa de mail şi violată corespondenţa. A sesizat poliţia, însă susţine ea, oamenii legii nu au făcut nimic sa o ajute.

Contactat telefonic de reporterii ProTV, fostul iubit se apară şi susţine că totul este o invenţie a femeii care ar încerca în acest fel să nu îi mai restituie o sumă importantă pe care i-ar fi împrumutat-o în timpul relaţiei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite