Un bărbat din Prahova a ajuns patron fără să aibă habar de acest lucru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Omul a ajuns patron fără să știe. Foto arhivă Adevărul
Omul a ajuns patron fără să știe. Foto arhivă Adevărul

Mai mult, omul a aflat, cu stupoare, că a luat și un credit, în numele firmei la care era administrator. „Asociatul" lui este cercetat penal.

Un bărbat din comuna Berceni a formulat o plângere penală, în care a explicat polițiștilor că el nu a semnat nicio decizie care a avut ca obiect preluarea, împreună cu Ţ.Leonard, a unei societăţi comerciale, că a ajuns acţionar al acestei societăţi comerciale fără să ştie cum, precum şi faptul că alte persoane au semnat aceste documente în locul lui.

Bărbatul respectiv mai reclamă că nu a avut cunoştinţă despre un contract de credit angajat de societatea comercială pe care ar fi preluat-o.

Asociatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, dar și pentru că a emis file C.E.C., în beneficiul unor alte societăţi comerciale, cu valoarea totală de aproximativ 26.000 lei, fără a avea disponibil în cont. Totodată, nu a virat suma de aproape 1.000 de euro, în contul unei societăţi comerciale din Elveţia, pentru achiziţia unor produse, simulând un transfer bancar.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite