Un agent de pază şi intervenţie a omorât în bătaie un tânăr din Ploieşti. Individul a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un ploieştean de 26 de ani a fost ucis în bătaie de un agent de pază şi intervenţie. În urma  efecturării necropsiei, s-a constatat că tânărul a decedat în urma aplicării unei lovituri puternice cu un baston de cauciuc. Suspectul a fost arestat prevenitv pentru o perioadă de 29 de zile.

În urmă cu două zile, ploieşteanul Gabriel Constantinescu, în vârstă de 26 de ani, a sunat la numărul unic de urgenţă 112 sesizând faptul că a fost agresat de o echipă de intervenţie din cadrul unei societăţi de pază. El a solicitat prezenţa unei ambulanţe în apropierea restaurantului unde îşi petrecuse după-amiaza. La puţin timp după efectuarea apelului, tânărul s-a prăbuşit pe stradă, fără suflare.

Totul a pornit de la prea multă băutură

Victima, însoţită de doi prieteni, a consumat băuturi alcoolice la un local din Ploieşti. Cei trei au intrat în conflict cu un alt client, moment în care barmaniţa de serviciu a acţionat butonul de panică, alarmând echipa de intervenţie a unei societăţi de pază.

La faţa locului s-au deplasat şase agenţi, care le-au solicitat celor trei scandalagii să părăsească localul. Iniţial tinerii au plecat, însă, la scurt timp ,au revenit, motiv pentru care a fost rechemat echipajul de intervenţie. Gabriel Buhăciuc l-a lovit cu bastonul din dotare pe unul dintre cei trei tineri.

Necropsia efectuată la Serviciul de Medicină Legală Prahova a condus la concluzia că moartea lui Gabriel  Constantinescu a fost violentă. În urma probatoriului administrat, procurorul a dispus prin ordonanţă, reţinerea lui Buhăciuc, care a fost prezentat Tribunalului Prahova. Acesta a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 29 de zile. Pentru fapta sa, agentul Bidepa riscă să petreacă mulţi ani după gratii.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite