Un afacerist pensionat pe caz de boală vrea să fie deputat în Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Teju, un prosper om de afaceri din Vălenii de Munte, va candida din partea USL pe Colegiul 5 Deputați. Teju este pensionat pe caz de boală, din cauza unei afecțiuni cardiace, dar spune că donează contravaloarea pensiei nevoiașilor din Văleni.

Problemele de sănătate ale candidatului au adus, firesc, întrebarea, dacă acesta se va descurca în Parlament, în eventualitatea în care va fi ales.

Contactat de ph-online.ro, acesta a mărturisit că de patru ani de zile încasează pensie de boală, din cauza unor probleme cardiace descoperite în 2008 și, chiar dacă medicul i-a recomandat să evite efortul fizic intens, acesta nu-i va afecta randamentul în eventualitatea în care este ales în Camera Deputaţilor.

Candidatul USL din Colegiul 5, Valea Teleajenului, a dezvăluit că îşi donează, lunar, contravaloarea pensiei, 620 de lei, sărmanilor din Vălenii de Munte.

Acesta are o brutărie în oraș și oferă parohiei 30 de pâini, zilnic, care sunt împărțite nevoiașilor, mai scrie sursa citată.  

Sebastian Ghiță, un candidat bogat. Deține ceasuri, bijuterii și obiecte de artă de 17 milioane de euro

Sorin Teju, de profesie subinginer, a intrat în PNL special pentru a candida la alegerile parlamentare. El s-a înscris în partid cu doar două săptămâni înainte de şedinţa Delegaţiei Permanente în care au fost confirmaţi candidaţii, având nevoie de o derogare de la Bucureşti.

„Până acum nu am făcut politică, dar văzând traseismul politic, văzând cum unii deputaţi se plimbă de la un partid la altul pentru interesele lor şi nu fac nimic pentru oameni am considerat că am făcut destul pentru mine, că am tot ce-mi trebuie şi acum ar fi cazul să fac şi pentru oameni. Să facem un colegiu mai frumos, un colegiu mai bun şi să nu mai avem traseişti politici. Ţinând cont că eu sunt din acest colegiu, oricând oamenii mă pot vedea, îmi pot spune care sunt doleanţele lor şi îmi pot aprecia munca", a scris Teju pe contul personal de Facebook.

Principalul său contracandidat este Mihai Apostolache (PDL), actualul deputat de pe colegiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite