Ploieşti: Ultimii 2,5 kilometri din DN72 se vor lucra noaptea în Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Ultimii 2,5 kilometri din DN72 se vor lucra noaptea în Prahova
Ploieşti: Ultimii 2,5 kilometri din DN72 se vor lucra noaptea în Prahova

Ministrul Radu Berceanu a anunţat că se va face un plan pentru ca ultimii 2,5 kilometri care mai trebuie reabilitaţi în Prahova, din DN72, să fie executaţi pe timp de noapte.

Prezent pentru mai bine de jumătate de oră pe DN72, în zona Crângu lui Bot, ministrul Radu Berceanu şi-a exprimat dorinţa de a circula în condiţii bune pe această şosea, până la începutul iernii, dorind ca lucrările să fie mult accelerate faţă de termenul limită de execuţie, de trei ani.

"36 de luni..., nici nu vreau să mă gândesc... Despre drumul ăsta s-a discutat foarte mult, pentru că este un drum care ar fi putut să realizeze o descongestionare a traficului, dar drumul era într-o stare extrem de înaltă de degradare, nu s-a mai făcut mai nimic pe el de foarte multă vreme. Eu nu mă gândesc că o să trebuiască să lucreze cineva aici trei ani. Eu mă gândesc ca la toamnă, la sfârşitul lui noiembrie să avem, în mare parte, lucrurile rezolvate pentru o circulaţie bună şi în prima parte a anului viitor să finalizăm şi să lucrăm la aşa-zise lucrări de artă, poduri, podeţe...", a declarat ministrul.

Regim de lucru special
În Prahova sunt  11,5 kilometri din DN72, dintre care 9 au fost asfaltaţi deja. Pentru ultima partea a lucrărilor referitoare strict la carosabil, se are în vedere un plan nocturn. "Primii vreo doi kilometri, dinspre Ploieşti, nu sunt atacaţi pentru că aici am decis să lucrăm numai noaptea. E Parcul Industrial şi nu vrem să perturbăm activitatea tuturor celor care şi-au deschis afacerile aici. O să facem un program de lucrări şi o să lucrăm noaptea", a declarat Radu Berceanu, care şi-a continuat vizita în judeţul Dâmboviţa.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite