Elena Udrea: “Conflictul dintre Vântu şi Ghiţă arată situaţia dramatică în care se află presa românească”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a afirmat, ieri, la Ploieşti, răspunzând unei întrebări, că disputa dintre Sorin Ovidiu Vântu şi Sebastian Ghiţă arată "situaţia dramatică în care se află presa românească", informează Mediafax.

Prezentă, marţi, la Ploieşti, unde a participat la reuniunea Colegiului Director Judeţean al PDL Prahova în cadrul căreia Emil Boc şi-a prezentat moţiunea cu care candidează pentru un nou mandat la şefia PDL, Elena Udrea a spus  că disputa dintre Sorin Ovidiu Vântu şi Sebastian Ghiţă "arată situaţia dramatică în care este presa românească aflată sub controlul unor grupuri de interese economice obscure", informează Mediafax.

La rândul său, întrebată cum comentează conflictul dintre cei doi oameni de afaceri, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat pentru Mediafax că "Suntem cu toţii sideraţi de starea presei româneşti. Din păcate, este o fotografie scoasă la lumină".

Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au dispus, în 19 aprilie, începerea urmăririi penale în cazul lui Sorin Ovidiu Vîntu şi al lui Ion Ilie Cezar, pentru şantaj, cei doi fiind reţinuţi miercurea trecută.

Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar sunt acuzaţi că l-au şantajat pe Sebastian Ghiţă, de la care ar fi cerut 150.000 de euro pentru a nu denunţa contractul de consultanţă şi management dintre Realitatea şi Asesoft.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite