USL Câmpina nu a făcut plângere penală împotriva primarului Tiseanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna trecută, Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi prefectul Marius Sersea au anunţat că împotriva a şase primari din Prahova au fost depuse plângeri penale pentru încălcarea Legii Referendumului. USL Câmpina spune că nu știe despre ce este vorba.

Ulterior anunțului privind dosarele penale, preşedintele PSD Prahova, Mircea Cosma, i-a nominalizat pe cei şase primari, printre ei numărându-se şi Horia Tiseanu, primarul Câmpinei.

"Noi nu avem cunoştinţă de vreo plângere penală împotriva lui Horia Tiseanu. Dacă ea există, nu vine din partea noastră... USL Câmpina nu a făcut nici o plângere împotriva primarului şi nici nu ştim despre ce este vorba. Am văzut doar ce a apărut în presă referitor la acest subiect", a declarat preşedintele PSD Câmpina, Ion Dragomir, pentru campinaph.ro.

PDL a reclamat la Poliție distribuirea de fluturași falși în Câmpina

Citiți aici despre cele 6 dosare penale ale primarilor

Acesta a dorit să mai clarifice un aspect sesizat de primarul Tiseanu şi prezentat în conferinţa de presă a PDL. Horia Tiseanu a spus atunci că "un lider USL Câmpina mi-a recomandat să stau liniştit la referendum, să nu mă implic, pentru că altfel municipiul nu va mai primi nici un ban de la Consiliul Judeţean", mai informează sursa citată.

"Aş fi vrut ca dl. primar să şi nominalizeze persoana care l-a contactat şi i-a spus ce i-a spus. Pentru că şi eu mă consider unul dintre liderii USL Câmpina şi s-ar putea înţelege că este vorba despre mine sau altcineva din USL. Eu nu am făcut şi nu fac aşa ceva. Consider că problemele politice sau referendumul nu au legătură cu administraţia sau fondurile pe care le primeşte o localitate de la bugetul judeţean. De aceea, dl. Tiseanu ar fi trebuit să dea nume, pentru ca lucrurile să fie clare", a precizat Ion Dragomir, în conferinţa de presă a USL Câmpina, citat de campinaph.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite