UPDATE Cadavrul în stare de putrefacţie al unui bărbat a fost descoperit în podul unui spital din Ploieşti FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decoperire macabră într-o încăpere a Secţiei Oftalmologie, care aparţine de Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Trupul neînsufleţit al unui bărbat a cărui identitate nu se cunoaşte încă a fost găsit în dimineaţa acestei zile, în stare avansată de putrefacţie, spânzurat de o grindă în podul unităţii spitaliceşti.

Pentru coborârea cadavrului a fost nevoie de intervenţia unui echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. Operaţiunea de recuperare a trupului a trupului neînsufleţit a durat mai bine de o oră.

image

Din primele cercetări, se pare că bărbatul, despre care se crede că este un om al străzii, s-a spânzurat cu o curea de la o borsetă găsită lângă el. Oamenii legii  caută acum să afle care au fost motivele care l-au împins pe bărbat să-şi pună capăt zilelor într-un mod atât de dramatic.

image

Acesta nu este singurul incident de acest gen petrecut într-un spital din Ploieşti. La începutul acestui an, un alt bărbat a încercat să se sinucidă aruncându-se de la etajul trei al Spitalului Municipal. Din fericire, acesta a scăpat doar cu câteva vânătăi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite