UPDATE/ Adolescentul Ştefan Bănică din Şirna susţine că a mâncat bătaie “soră cu moartea” de la poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Bănică, un băiat de 16 ani din localitatea prahoveană Şirna susţine că a fost bătut de poliţiştii prahoveni. Acesta este suspect că a furat bunuri din mai multe locuinţe.

Adolescentul este internat la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti.

"M-au adus la Ploieşti pentru că mi-au spus că vor să mă supună la testul cu detectorul cu minciuni. Aici, şeful de post din Şirna a început să mă lovească cu pumnii şi palmele în cap şi peste ceafă, iar alţi doi poliţişti au dat cu o bâtă de baseball în mine. M-au ameninţat că dacă nu recunosc, mă dezbracă şi mă violează. Pe urmă m-au lăsat pe stradă, în faţa casei", a spus Ştefan Bănică. După puţin timp, băiatului i s-a făcut rău şi a fost transportat de către o ambulanţă la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti.

Mătuşa băiatului spune că va merge până-n pânzele albe pentru dreptate. "Nimeni nu avea dreptul să dea în copil. Nu se poate aşa ceva. Cei de la poliţie mă plimbă de colo-colo şi nimeni nu vrea să stea de vorbă cu familia copilului. Vom face plângere pentru abuz în serviciu împotriva celor care l-au bătut", ne-a  zis Carmen Udum, mătuşa copilului.

Reprezentanţii Poliţiei susţin însă că nu s-a atins nimeni de băiat. "A fost dispusă o anchetă preliminară şi nu a fost găsit nimic negativ împotriva poliţiştilor care s-au ocupat de caz", ne-a declarat Daniel Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite