UPDATE: Viscolul dă de furcă conducătorilor auto aflaţi pe drumurile naţionale şi judeţene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit reprezentanţilor Companiei Nationale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, circulatia a fost îngreunată pe DN1D, între localităţile Albeşti Paleologu si Ciorani, din cauza zăpezii de pe carosabil, a viscolului şi a ninsorii, care au făcut ca vizibilitatea pe acest tronson să fie cea mai scăzută din ţară - sub 30 de metri, informează Ziarul Prahova

Update  - ora 15.30

"S-a intervenit pentru combaterea zăpezii cu peste 1200 de tone de material antiderapant. Câte nouă utilaje acţionează pe fiecare din cele opt sectoare de drumuri judeţene, astfel încât, la această oră, nu avem DJ blocate. Pe DJ102D, care era impracticabil la primele ore ale dimineţii ,se circulă acum pe ambele sensuri", a precizat Antoaneta Varga, purtator de cuvant la CJ Prahova.

ora 14.00

Tot din cauza viscolului, pe două drumuri judeţene care pornesc din localitatea Boldeşti Grădistea s-a luat decizia, potrivit declaratiilor subprefectului de Prahova, Gabriel Hornoiu, de restricţionare a traficului în zonă şi, dacă viscolul nu se va opri, de închidere totală a circulaţiei rutiere. Pentru interventia ambulantelor, se vor asigura utilaje de deszăpezire pentru facilitarea accesului, în caz de nevoie, mai informează Ziarul Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite