UPDATE: Se circulă în continuare cu dificultate pe DN1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident în lanţ, fără victime, şi încă unul, la doar un kilometru distanţă, în care au murit doi oameni, au paralizat timp de aproape o oră circulaţia pe DN1, pe ambele sensuri de mers, în zona Movila Vulpii -Baicoi.

Ceaţa şi neadaptarea vitezei la condiţiile meteorologice au provocat două evenimente rutiere grave în după-amiaza acestei zile. Două tinere din Bucureşti şi-au pierdut viaţa după ce maşina în care se aflau, marca Dacia Solenza, a fost spulberată de un camion, pe DN1, în zona Movila Vulpii-Băicoi. Victimele au murit pe loc.

"Accidentul s-a produs la kilometrul 41. O Solenza care circula dispre Câmpina spre Ploieşti a intrat pe constrasens lovindu-se lateral cu un autovehicul care circula pe sensul Ploieşti-Câmpina. urmează să stabilim cauzele exacte care au condus la producerea evenimentului", a declarat comisar Ştefan Crivăţ, şeful Poliţiei Rutiere Prahova.

Pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate ale autoturismului a fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare a pompierilor. La un kilometru distanţă, pe celălalt sens de mers, mai aproape de Ploieşti, a avut loc, tot în această după-amiază, un accident în lanţ, fără victime, soldat cu avarierea a nouă maşini. Printre autovehiculele implicate în carambol se afla şi un camion care transporta pesticide şi alte materiale periculoase.

Circulaţia în zona unde s-au petrecut cele două evenimente  rutiere s-a desfăşurat cu dificultate timp de aproape două ore. Politiştii rutieri îi avertizează pe conducatorii auto că vizibilitatea pe DN1 este sub 50 de metri pe alocuri, iar carosabilul este umed.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite