UPDATE: Bărbatul care a vrut să se arunce de pe un bloc din Ploieşti este om de afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protestatarul a fost convins să coboare de pe bloc (foto-arhiva)
Protestatarul a fost convins să coboare de pe bloc (foto-arhiva)

Necăjit că nu-i mai merg afacerile, dar şi din cauza unor datorii la Fisc şi a neînţelegerilor din familie, un ploieştean de 54 de ani a clacat psihic, ieri, de Sfinţii Mihail şi Gavril. Bărbatul a vrut să se arunce de pe un bloc.

Omul s-a urcat pe acoperişul unui bloc cu şapte etaje, din zona Catedralei Sfântul Ioan Botezătorul, şi a ameninţat că se aruncă în gol, nu înainte însă de a suna la numărul unic de urgenţă „112" pentru a-şi anunţa intenţia. Protestatarul era nemulţumit de faptul că nu i se recunoaşte plata unor taxe locale şi a vrut prin gestul său să atragă astfel atenţia autorităţilor asupra nedreptăţii care i s-a făcut. Bărbatul nu a fost deloc uşor de convins  să coboare de pe imobil.

Timp de aproape trei ore, negociatorii din cadrul Ispectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au stat de vorbă cu el încercând să-l liniştească şi să-l determine să nu-şi pună capăt zilelor din cauza problemelor financiare.

A primit o amendă de 500 de lei

După ce s-a dat jos de pe bloc, ploieşteanul a fost preluat de cadrele medicale ale Sericiului de Ambulanţă Prahova, care i-au administrat un calmant. „Pentru fapta sa, bărbatul a fost amendat conform legii cu suma de 500 de lei", a declarat inspectorul Daniel Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova.

Potrivit unor surse care doresc să-şi păstreze anonimatul se pare că ploieşteanul care a vrut să încheie socotelile cu viaţa este patronul unui lanţ de restaurante din Prahova unde se organizează nunţi, botezuri, mese festive şi petreceri private. Oamenii legii nu au vrut să-i facă publică indentitatea ca nu cumva acesta să recurgă din nou la gesturi sinucigaşe.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite