Turiştii sunt aşteptaţi la schi şi patinaj în Sinaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Intrarea în patinoar este gratuită
Intrarea în patinoar este gratuită

Patinoarul îi aşteaptă, deja, pe iubitorii sportului pe patine, iar sezonul oficial de schi va fi deschis săptămâna aceasta.

Reprezentanţii Primăriei Sinaia vor inagura sezonul oficial de schi 2010-2011 joia aceasta. La deschiderea noului sezon sunt aşteptaţi pe pârtiile din staţiune sute de turişti din ţară, care sunt mari amatori ai acestui sport, dar şi oficialităţile oraşului. Monitorii de schi promit în deschidere un spectacol de excepţie.

Turiştii care ajung în vacanţă la Sinaia mai au un motiv de bucurie. Patinoarul „Arctic Park Sinaia", situat în Parcul „Dimitrie Ghica", este deja deschis celor care vor să încerce gheaţa.

„Pentru a diversifica oferta sporturilor de iarnă practicate la Sinaia, în fiecare an, în luna decembrie, deschidem patinoarul din parcul oraşului, locul în care disctacţia nu are limită de vârstă", spune Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia. Patinoarul mobil din staţiune are o suprafaţă de 600 metri pătraţi şi este dotat cu o instalaţie de iluminat, dar şi o bună sonorizare.

Gratis pentru localnici

Programul de funcţionare al acestui patinoar este, zilnic, între orele 9.00  şi 23.00, însă cei care doresc să patineze aici, trebuie să ştie că anul acesta, preţul unui bilet de intrare este de 15 lei, în timp ce închirierea unei perechi de patine, costă 15 lei pentru 90 de minute.

Locuitorii din Sinaia, însă, au acces gratuit pe patinoar, zilnic, între orele 17.30 şi 19.00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite