Turiştii de pe Valea Prahovei au consumat alcool la suprapreţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile „Matei Basarab" Ploieşti au acţionat în staţiunile montane Sinaia, Buşteni şi Azuga, oraşele Câmpina şi Breaza, dar şi în Parcul Memorial Constantin Stere Bucov unde vremea prielnică a atras un număr mare de persoane.

Au fost aplicate de către jandarmi 16 sancţiuni contravenţionale în valoare de 2.600 lei. Printre aceste fapte se regăsesc consumul de băuturi alcoolice pe spaţiul public, provocarea şi participarea la scandal, tulburarea ordinii publice, dar şi distrugerea sau furtul.

Totodată, jandarmii au depistat în Oborul Ploieşti o persoană de sex feminin din Republica Moldova, în timp ce comercializa 30 pachete de ţigări fără a avea documente de provenienţă conform legislaţiei în vigoare.

În aceeaşi locaţie a fost depistat şi Gheorghe M. de 57 ani din Galaţi în timp ce comercializa nu mai puţin de 190 articole de vestimentaţie inscripţionate cu brand-ul şi desenul unor mărci înregistrate, fără a poseda documente care să ateste originea mărfii.

Produsele au fost confiscate, iar bărbatului i-au fost întocmite documente de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite