Turiştii au început să sosească la munte, pentru petrecerea Revelionului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După câteva ore petrecute pe drum, turiştii au aglomerat recepţiile
După câteva ore petrecute pe drum, turiştii au aglomerat recepţiile

Agitaţie mare în hotelurile şi pensiunile de pe Valea Prahovei. Încep să sosească turiştii care petrec Revelionul în staţiunile montane şi totul trebuie să fie pus la punct ca la carte. În timp ce în recepţii oaspeţii sunt cazaţi, în bucătării şi restaurante se lucrează de zor la pregătirea bucatelor.

Forfota este mare în unităţile de cazare de pe Valea Prahovei. Au sosit turiştii care petrec trecerea dintre ani în staţiunile montane. Încărcaţi cu bagaje şi cu gând de distracţie, oaspeţii au aglomerat recepţiile. „În fiecare an venim la munte ca sa ne bucurăm de atmosfera desprinsă parcă din poveşti şi de zăpadă. Pe Valea Prahovei se simt altfel sărbătorile. Noi suntem din Sălaj şi ne-am cumpărat un sejur de trei zile pentru perioada Revelionului. Suntem foarte entuziasmaţi de această mini vacanţă şi abia aşteptăm să vedem focurile de artificiii de la trecerea dintre ani", ne-a spus Cătălina Neacşu.

Şi în bucătăriile hotelurilor şi pensiunilor este forfotă mare. Se pregătesc bucatele care vor sta pe mesele turiştilor, ciorba de perişoare, sărmăluţele, friptura şi prăjiturile fiind doar câteva din preparatele pe care turiştii le vor servi. „Facem chifle pentru micul dejun şi prânz, prăjituri de casă pentru noaptea de Revelion, produse de patiseie pentru prima zi din 1012 la micul dejun, ne-a explicat ajutorul de bucătar, Florentina.

Gradul de ocupare pentru Revelion în unităţile de cazare este de 100%, iar camerele au fost rezervate încă de acum 2 luni. Pentru un sejur de trei zile turiştii au scos din buzunar la hotelurile şi pensiunile  de trei şi patru stele între 800 şi 1500 lei de persoană. În acest tarif au cazarea inclusă, accesul la saună şi piscină, masa festivă, micul dejun, focul de artificii şi programul artstic dintre ani.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite