Trenurile ajung cu întârziere în Capitală, din cauza hoţilor de fier vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul stătea liniştit în gară
Tânărul stătea liniştit în gară

Mai multe trenuri de călători care circulă în direcţia Bucureşti-Gara de Nord au întârzieri între 30 şi 60 de minute, din cauza unei defecţiuni tehnice la instalaţia de dirijare a traficului din zona Crivina - Brazi. Şi asta după ce hoţii au sustras 100 de relee de semnalizare a instalaţiei feroviare.

În urma acestui incident, circulaţia feroviară pe relaţia Crivina - Brazi se desfăşoară la cale liberă, cu verificarea pe teren a poziţiei aparatelor de cale pe toate secţiunile afectate.

„Hoţii au furat relee de semnalizare, care sunt acele dulapuri paralele cu luniile de cale ferată, şi care au rolul de a semnaliza intrările şi ieşirile trenurilor din staţii. Suntem pe urmele indivizilor care au făcut acest lucru", a declarat comisar Mădălin Stroe, din cadrul Poliției Transporturi Feroviare Ploiești

Până în prezent au fost anunţate întârzieri  în cazul trenurilor Personal 3010 Braşov - Bucureşti Nord, Rapid 654 Bicaz - Bucureşti Nord, Accelerat 1554 Mărăşeşti - Bucureşti Nord, Accelerat 1632 Oradea - Bucureşti Nord şi Accelerat 1558 Buzău - Bucureşti Nord.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite