Trei indivizi au tâlhărit trei studente din Bucureşti care se întorceau cu trenul de la munte VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi dintre tâlhari au fost prinşi (foto arhivă Adevărul)
Doi dintre tâlhari au fost prinşi (foto arhivă Adevărul)

Trei tineri, cu vârste între 24 şi 27 de ani, au fost prinşi, în cursul zilei de ieri şi astăzi, de către poliţiştii prahoveni după ce, în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, au tâlhărit trei studente din Bucureşti care se întorceau spre casă cu trenul de la Braşov.

Cei trei tâlhari au acţionat, în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, în trenul Accelerat 1742 care circula pe ruta Braşov-Bucureşti. Între staţiile Azuga şi Buşteni, tinerii recidivişti au furat bagajele unor studente din Capitală care petrecuseră weekendul la munte. Indivizii au pătruns într-o cuşeta unde se aflau turistele, care la acel moment dormeau, şi au furat mai multe bagaje şi genţi de umăr, cu bunuri în valoare de 1700 de lei.

Studentele şi-au dat seama că au fost tâlhărite şi au pornit în urmărirea recidiviştilor. „Fetele i-au alergat pe culoarul trenului. Vâzând că nu scapă de ele, indivizii au abandonat bagajele. Unul dintre ei a scos un cuţit şi a ameninţat-o pe una dintre victime. În staţiunea Buşteni, tâlharii au sărit din tren şi s-au făcut nevăzuţi", a declarat comisar Mădălin Stroe, de la Transporturi Feroviare Prahova.

Doi dintre tâlharii care au acţionat pe trenul Accelerat 1742 au fost prinşi de către poliţişti şi prezentaţi Parchetului Sinaia. Au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile. Al treilea hoţ este căutat în continuare.

„Pentru că sunt recidivişti şi sunt cunoscuţi prin gări, cei trei tineri au avut un mod de operare aparte. După cum se vede şi pe înregistrarea video de pe camerele de supraveghere din trenul cu pricina, unul dintre tâlhari s-a urcat în tren, şi a deschis un geam de pe culoar. După ce trenul s-a pus în mişcare, i-a tras pe ceilalţi doi pe geam", a mai precizat comisarul Mădălin Stroe.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite