Trei hoți din Prahova au pierdut șirul flagranturilor. Acum au distrus o rețea de apă sărată a OMV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoții nu dau semne că ar vrea să se potolească. Foto Adevărul
Hoții nu dau semne că ar vrea să se potolească. Foto Adevărul

De 3, de 7 și de respectiv 6 ori au fost prinși în flagrant trei hoți din Urlați de către jandarmii prahoveni, fără să mai punem la socoteală ultimul furt.

Ultimul episod s-a întâmplat marți, în jurul orei 16.00, când o patrulă a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova - Postul de Jandarmi Urlați, a surprins trei persoane care transportau cu ajutorul unei căruțe cupoane de conductă metalică.

Cei trei, Alin S. de 22 de ani, Irina I. de 32 de ani, și Constantin I. de 24 de ani, toți cu domiciliul în orașul Urlați, au distrus de această dată o rețea de apă sărată aflată în folosința S.C. OMV Petrom, prin decopertarea și tăierea din conducta de alimentare a unei stații de injectare cu apă sărată, a 11 cupoane metalice cu diametrul de 12 centimetri și lungimea de 3 metri.

De la începutul anului și până în prezent cei trei au mai fost surprinși în situații asemănătoare după cum urmează: primul de 3 ori, a doua de 7 ori, ultimul de 6 ori, de fiecare dată întocmindu-se dosare cu acte premergătoare pentru infracțiuni precum sau furt și distrugere.

Și de această dată li s-a întocmit un dosar care va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, în vederea continuării cercetărilor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite