Trei incendii s-au produs ieri în Prahova, provocând pagube de 40.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Şerban Cantacuzino" al judeţului Prahova au fost solicitate, ieri, pentru a stinge incendiile izbucnite la trei case din Prahova.  

Ieri dimineaţă,  pe strada Fagului din Boldeşti Scăieni, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament.

În foc s-au mistuit mobilă şi materiale textile dintr-un dormitor, însă pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 200.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 20.000 lei.

Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un foc deschis în spaţii închise. 

A ars şi o casă din Ceraşu

În comuna Ceraşu, sat Slon,  echipajele de pompieri au intervenit la prânz cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru a stinge focul izbucnit la casa  Loredanei Stroe.

Aproximativ 10 metri pătraţi din acoperiş şi tavanul confecţionat din lemn din bucătărie au ars, valoarea pagubelor fiind de 5.000 lei.

Cauza izbucnirii focului este un coş de fum neprotejat termic.

Pagube materiale şi la Sălciile

Aseară, echipajele de pompieri au fost solicitate în comuna Sălciile, sat Sălciile, acolo unde casa lui Ion Anton era în flăcări.

Mobilierul din dormitor, sufragerie şi hol, dar şi acoperişul imobilului construit din lemn cu învelitoare tablă s-au făcut scrum, provocând pagube de 15.000 de lei.

Din primele cercetări, pompierii au ajuns la concluzia că incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza folosirii intenţionate a unei surse de aprindere.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite