Trei tineri au furat fier „didactic“ din curtea unui liceu din Ploiești, în plină zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri abia deveniți majori au furat, la începutul săptămânii, 43 de bucăți de fier, din curtea Grupului Şcolar „1 Mai“ din Ploiești. Bucățile erau folosite pentru instruirea elevilor

Luni, în jurul prânzului, o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, ce desfăşura activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale în Bariera Bucureşti din municipiul Ploieşti, judeţul Prahova a depistat trei persoane ce au sustras piese metalice din atelierul mecanic al Grupului Şcolar „1 Mai".

După identificarea şi cercetarea activităţii ilicite, s-a stabilit că: Constantin C. de 19 ani, cu domiciliul stabil în comuna Filipeştii de Târg, judeţul Prahova, Andrei S. de 18 ani, şi Liviu A. de 18 ani, ambii cu domiciliul stabil în municipiul Ploieşti, judeţul Prahova au sustras, în vederea valorificării la centrele de colectare al fierului vechi, 43 bucăţi fier brut, folosit pentru instruirea practică a elevilor şi o piesă susţinere ax, parte componentă a unei maşini de frezat.

Celor în cauză, li s-a întocmit dosare cu acte premergătoare pentru faptele susceptibile a fi „furt" şi „furt calificat", dosare ce vor fi înaintate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, în vederea continuării cercetărilor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite