Ploieşti: Traficanţi de droguri aduşi la judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Traficanţi de droguri aduşi la judecată
Ploieşti: Traficanţi de droguri aduşi la judecată

Trei bărbaţi care făceau parte dintr-o reţea de trafic de droguri au fost trimişi în judecată.

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Ploieşti, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Ploieşti, au identificat o reţea infracţională profilată pe traficul şi consumul ilicit de droguri, ce acţiona în Prahova.

Cercetările au demarat în noiembrie 2008 şi în urma informaţiilor culese, trei persoane cu vârste cuprinse între 31 şi 35 de ani au fost prinse în flagrant în municipiul Ploieşti, în timp ce deţineau în vederea comercializării aproximativ 100 de grame de haşiş. Doi dintre bărbaţi au fost arestaţi preventiv, de către Tribunalul Prahova, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic ilicit de droguri de risc, iar faţă de cel de-al treilea a fost luată măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu.

Din cercetările efectuate de poliţiştii din cadrul BCCO a rezultat faptul că membrii grupării se aprovizionau cu droguri, respectiv cocaină şi haşiş, din străinătate, în special din Spania, iar apoi marfa era comercializată pe raza judeţului, cu precădere în localităţile de pe Valea Prahovei. Cele trei persoane au fost trimise în judecată şi pentru infracţiunile comise riscă pedepse cuprinse între 3 şi 15 ani de  închisoare.


Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite