Trafic îngreunat pe Valea Prahovei, după ora 16.00. O rută ocolitoare, paralizată de Campionatului Naţional de Viteză în Coastă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, după ora 16:00, poliţiştii rutieri preconizează că se va circula în coloană pe Valea Prahovei, în special pe sensul de mers către Bucureşti.

Pentru a evita aglomeraţia de pe DN1, din zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, reamintim că din Braşov se poate merge către Ploieşti pe DN1A Săcele - Cheia - Vălenii de Munte.

Din zona Bran - Moieciu se poate pleca spre Bucureşti pe DN73 Braşov - Piteşti - autostrada A1 Piteşti - Bucureşti.

Astăzi, între orele 7:00 şi 16:30, este recomandat traseul mai aglomerat DN73 Moieciu - Bran - Râşnov - DN73A Râşnov - Predeal - DN1 Predeal - Bucureşti, deoarece pe DN73 Piteşti - Braşov, între localităţile Valea Mare-Pravăţ şi Dragoslavele, în judeţul Argeş, se va desfăşura a doua etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă 2011.

Există şi o rută ocolitoare locală, DN72A Valea Mare-Pravăţ - Stoeneşti - DJ725 Stoeneşti - Dragoslavele, dar mare parte din aceasta este alcătuită din drum pietruit. Este, totuşi, de făcut o precizare: dacă apar probleme semnificative în ceea ce priveşte fluenţa traficului pe DN1, pe raza staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, poliţiştii rutieri vor devia circulaţia dinspre Braşov către Ploieşti pe DN1A Săcele - Cheia - Vălenii de Munte.

Totodată, nu se va mai permite accesul pe DN73A Râşnov - Predeal, iar traficul din zona Moieciu - Bran - Râşnov va fi deviat către municipiul Braşov sau către Piteşti(caz în care se va circula pe ruta ocolitoare DJ725 Dragoslavele - Stoeneşti - DN72A Stoeneşti - Valea Mare-Pravăţ, valabilă pe perioada desfăşurării competiţiei automobilistice de pe DN73).

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite