Trafic feroviar închis între Braşov şi Bucureşti: un copac s-a prăbuşit peste şinele de cale ferată (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR“ SA informează că traficul feroviar a fost închis pe secţia de circulaţie Bucureşti - Braşov, începând cu ora 12.20, din cauza prăbuşirii unui copac în gabarit, între staţiile Predeal şi Azuga, pe firul II de circulaţie.

UPDATE, ORA 14.00 Traficul feroviar pe distanţa Bucureşti - Braşov, a fost reluat în condiţii de siguranţă între staţiile Predeal - Azuga (firul II), la ora 13.34.

Traficut feroviar a fost închis între staţiile Predeal şi Azuga, în intervalul orar 12.20 - 13.34, după ce un copac a căzut în gabarit. Echipele de intervenţie din cadrul Regionalei CF Braşov au întreprins toate operaţiunile necesare pentru eliberarea liniei (tăierea copacului în mai multe bucăţi şi îndepărtarea acestora din gabarit, precum şi verificare liniei de cale ferată), iar traficul feroviar a fost reluat în condiţii de siguranţă după aproximativ o oră şi cincisprezece minute.

În urma acestui incident, 4 trenuri de călători (Acc 1732 - circulă pe relaţia Galaţi - Braşov; R 347-2 - circulă pe relaţia Viena - Bucureşti Nord, Acc 1621 - circulă pe relaţia Bucureşti - Sibiu şi P 3004 - circulă pe relaţia Braşov - Bucureşti Nord) vor ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 35 şi 75 minute.

Ora 13.30 Din acest motiv, în acest moment este afectat traficul a trei trenuri, şi anume:

- trenul R 347-2 (circulă pe relaţia Viena - Bucureşti Nord) staţionează în Predeal, de la ora 12.36

- trenul Acc 1732-1 (circulă pe relaţia Galaţi - Braşov) staţioneză în linie curentă între Predeal şi Azuga, de la ora 12.25

- trenul P 3004 (circulă pe relaţia Braşov - Bucureşti Nord) staţionează în Predeal, de la ora 12.52

În acest moment, echipele speciale de intervenţie au ajuns la faţa locului şi desfăşoară operaţiuni de îndepărtare a copacului din gabaritul liniei, astfel încât, în scurt timp, trenurile să poată circula în zona respectivă în condiţii normale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite