Trafic blocat pe Valea Prahovei pentru scoaterea unei maşini căzute în râpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia rutieră pe DN1, în zona Posada, a fost oprită marţi, în jurul prânzului, vreme de câteva zeci de minute, pentru scoaterea unei maşini care căzuse într-o râpă, cu o seară înainte. Cele cinci persoane din maşină au scăpat cu răni uşoare în urma aciidentului petrecut luni seară

În aceeaşi zi în care anunţau restricţii de circulaţie pe DN 1 pentru repararea unui pod, reprezentanţii Poliţiei prahovene au avertizat şoferii că traficul este blocat, vreme de câteva zeci dem minute, începând cu ora 11.20, pentru salvarea unui autoturism. La kilometrul 113, în zona Posada, o macara a fost adusă pentru a ridica un autoturism care trecuse peste parapet şi căzuse în prăpastie cu o zi înainte.

Accidentul rutier a avut loc luni, în jurul orei 21.00. Într-o succesiune de curbe deosebit de periculoase, o mașină care se deplasa dinspre Brașov spre Ploiești a intrat în derapaj, a lovit parapetul din beton și s-a răsturnat, în exteriorul părţii carosabile, oprindu-se foarte aproape de o prăpastie deosebit de adâncă. În autoturism se aflau cinci persoane. trei pasageri au suferit răni uşoare, iar şoferul şi încă un pasager au scăpat nevătămaţi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite