Toţi candidaţii dintr-un liceu prahovean au picat bac-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

53 de absolvenţi de clasa a XII-a şi toţi picaţi. Este performanţa generaţiei care a terminat în acest an liceul la Grupul Şcolar de Arte şi Meserii a Cooperaţiei "Spiru Haret" din Ploieşti.

Chiar dacă unii dintre aceşti 53 de candidaţi au luat note peste 5 la toate cele trei probe scrise, mediile nu au sărit peste 6, adică nota minimă de care aveau nevoie pentru a promova.

Performanţe extrem de slabe au fost trecute şi în contul absolvenţilor de la "Colegiul Sfântul Apostol Andrei" Ploieşti, unde numai 6 dintre cei 83 de înscrişi la bacalaureat au promovat sau la Liceul teoretic din Filipeştii de Pădure, unde, din 29 de absolvenţi, au promovat doar 6.

Noul sistem de bacalaureat a făcut victime chiar şi în rândul liceenilor de la unităţi de învăţământ de top: 10 absolvenţi de la Colegiul Naţional Mihai Viteazul şi alţi 4 din Colegiul Naţional  I.L.Caragiale au fost declaraţi respinşi.

Mâine, Inspectoratul Şcolar Prahova va face publice rezultatele obţinute în urma depunerii a nu mai puţin de 2.977 de contestaţii. Reamintim că promovabilitatea din acest an de la bacalaureat a fost în Prahova de numai 53%, cel mai mic procent înregistrat vreodată.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite