Topul celor mai ieftine apartamente din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O garsonieră poate fi achiziţionată cu minimum 14.000 de euro, în timp ce un apartament cu două camere costă cel puţin 22.000 de euro.

Proprietarii apartamentelor din Ploieşti sunt dipuşi să lase la preţurile proprietăţilor pentru a atrage clienţii.

Astfel, o garsonieră situată în  zona de Vest, renovată recent, cu gresie, faianţă, termopan şi uşă metalică costă 14.000 de euro.

O altă garsonieră, de pe strada Democraţiei, de 20 de metri pătraţi, poate fi achiziţionată la preţul de 15.000 de euro.

Bonus, mobila

Pentru 22.000 de euro ploieştenii pot achiziţiona un apartament cu două camere, în suprafaţă de 40 de metri pătraţi, pe strada Cameliei.

Acesta este modernizat are gresie, faianţă, parchet, termopane, uşi interioare de lemn şi este mobilat complet.

Un alt apartament de două camere, semidecomandat, situat în zona Mihai Bravu, cu o suprafaţă de 48 de metri pătraţi, costă 26.000 de euro.

Oferte de apartamente cu trei camere

În ceea ce priveşte apartamentele cu trei camere, oferta este la fel de variată.

O astfel de locuinţă, semidecomandată, cu o suprafaţă de 61 de metri pătraţi, cu gresie, faianţă, termopane, parchet, tavan fals, instalaţii noi şi complet mobilat costă doar 57.000 de euro.

În zona de Nord, un astfel de apartament poate fi achiziţionat însă, cu 59.000 de euro.

Preţuri de criză

„Cei care vând la un preţ scăzut sunt persoane conştiente de tendinţa actuală a pieţei, anume că preţurile urmează să mai scadă cu 10-20% faţă de nivelul actual. 90% dintre cei care cumpără apartamente se bazează pe sume cash iar aceste persoane, care deţin cash, ştiu foarte bine valoarea banilor şi aşteaptă o oportunitate chiar şi şase luni", explică avocatul Paul Dumbrăvanu, din cadrul Agenţiei imobiliare Remax.

Potrivit companiei de evaluări imobiliare Darian, în Ploieşti, preţurile apartamentelor vechi au cunoscut o scădere de aproximativ 12% în primele şase luni ale acestui an, faţă de semestrul II din anul 2009.

Cele mai mici preţuri înregistrate la nivelul oraşului se găsesc în zona de Vest şi Mihai Bravu - Democraţiei, fiind în medie de 930 de euro/metru pătrat suprafaţă utilă, în scădere cu 10% faţă de ultimele şase luni ale anului trecut.

Specialiştii companiei mai spun că, în primul semestru al acestui an, cel mai mult au scăzut preţurile apartamentelor cu patru camere, iar cel mai puţin al celor cu trei camere.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite