Toma Caragiu, Ştefan Bănică şi Margareta Pogonat au primit stele, ca pe Walk of Fame, la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În faţa cinematografului din Ploieşti, a cărui modernizare a fost inaugurată în această seară, autorităţile au pus trei stele, după modelul "Walk of Fame". Margareta Pogonat şi-a primit personal steaua.

Festivalul de Film „Golden Carpathian European Film & Fair" este în plină desfăşurare la Ploieşti. În prima zi de festival, ploieştenii au primit un dar pe care îl aşteptau de peste 20 de ani: un cinematograf cu dotări de ultimă generaţie, renovat complet şi cu posibilităţi de vizionare în format 3D optime.

A început Festivalul de Film de la Ploieşti

La inaugurarea cinematografului, rebotezat "Premiera" din "Patria", au participat, pe lângă numeroşi ploieşteni, şi actori români, regizori şi producători de film. De acum, în faţa cinema-ului, sunt şi trei stele după modelul Walk of Fame, denumite după Toma Caragiu, Ştefan Bănică senior şi Margareta Pogonat. Actriţa şi-a primit personal steaua. "Sunt extrem de emoţionată, am jucat pe scena teatrului din Ploieşti şi sunt foarte onorată", a spus cu o modestie rară şi extrem de emoţionată, actriţa.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite