Toate școlile din Prahova, închise marți și miercuri UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Măsuri excepționale în școli. Foto arhivă Adevărul
Măsuri excepționale în școli. Foto arhivă Adevărul

Ninsorile din Prahova impun, din nou, închiderea școlilor, timp de două zile, pe 14 și 15 februarie, inclusiv în Ploiești și Câmpina. Luni dimineață, orele erau suspendate doar în 7 școli și grădinițe.

ORA 15.55

Comitetul pentru Situații de Urgență a decis suspendarea cursurilor pe 14 și 15 februarie în toate școlile și grădinițele din Prahova. Nici în Ploiești nu se învață marți, și în funcție de evoluția vremii, nici miercuri.

ORA 12.55

Luni dimineață, cursurile au fost sistate în 9 școli din județ, dar, în câteva ore, 17 unități de învățământ au pus lacătul pe porți.

Comitetul pentru Situații de Urgență, întrunit în Prahova, a decis în cursul zilei de luni, ca marți și miercuri, pe 14 și 15 februarie, să se sisteze cursurile în toate zonele rurale din Prahova, dar și în orașele Mizil, Urlați, Vălenii de Munte și Slănic. „Este vorba despre 562 de școli și grădinițe care vor fi afectate de această măsură, dar și de peste 58.000 de elevi prahoveni", ne-a spus Gheorghe Borovină, șeful Inspectoratului Școlar Prahova.

În funcție de evoluția vremii, luni seară s-ar putea lua decizia ca orele să fie suspendate și în Ploiești și Câmpina.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite