Ploieşti: Teroare la Floreşti. Două bande rivale s-au împuşcat într-o sală de fitness

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Localnicii din Floreşti s-au încuiat în case de frica unor indivizi care îi terorizează de ani de zile.  În plină noapte, doi tineri au ajuns la spital după ce au primit bâte pe spate, în urma unui conflict izbucnit într-o sală de forţă. Unul dintre ei a fost împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc.

Centrul comunei Floreşti a fost luminat aseară de girofarurile maşinilor de poliţie şi ambulanţă, prezente în număr mare în faţa sălii de fitness din localitate. Oamenii legii au fost chemaţi să-i despartă pe câţiva cetăţeni care şi-au împărţit pumni şi bâte pe spate într-o sală de sport, apoi în plină stradă.

Tot scandalul a izbucnit după ce proprietarul unui bar a refuzat să-i dea de băut, pe datorie, unui tânăr de etnie romă recent ieşit din închisoare.

Supărat că nu are cu ce să-şi cinstească prietenii pentru că îi născuse soţia, localnicul s-a gândit să sărbătorească cumva evenimentul. Aşa că şi-a invitat amicii să meargă împreună să distrugă sala de forţă din Floreşti, mai ales că patronul este chiar cel care nu i-a dat să bea.

image

„Ce să vă spun doar că erau oameni în sală la aparate, care au abonamente.  Îi cunosc pe cei trei, doi sunt recidivişti, erau toţi în stare de ebrietate. Unul dintre ei a intrat în sală şi i-a dat cu o ganteră în cap. Altul a venit cu încă 100 de persoane, care au aruncat cu pietre şi au distrus o maşină. Între timp toată lumea a părăsit sala. S-au auzit şi împuşcături. De 20 de ani fac sacndaluri şi vin şi pleacă din puşcărie. Nu poţi să faci ceva bun fără să fi atacat şi obstrucţionat. Nu e primul incident în comună" a spus una dintre persoanele care a asistat la tot evenimentul, şi care a dorit să-şi păstreze anonimatul de teama că ar putea fi atacat pe stradă de bătăuşi.

Ancheta este în derulare.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite