Terasele din Ploieşti au o gamă variată de specialităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai multe restaurante din municipiu au amenajat pe timpul verii terase pentru clienţi, unde, în funcţie de specificul localului, pot fi servite produse diverse.

Preparate româneşti, dar şi specialităţi europene sau exotice, pregătite de maeştrii în arta culinară, pot fi servite la Vienna Cafe. Terasa  pe care reprezentanţii restaurantului au deschis-o pe timpul verii dispune de 220 locuri şi este dotată cu mobilier confortabil, dispus cu deschidere spre stradă sau în separeuri.

Terasa este funcţională zilnic până târziu în noapte şi se închide după ultimul client.

Între orele 9.00 şi 24.00, ploieştenii mai pot opta pentru o trataţie şi la Terasa Vlady care este amplasată lângă fostul magazin Moş Crăciun. Aici, mâncarea cu specific românesc poate fi servită şi în porţii foarte mari, iar cei interesaţi pot veni alături de prieteni, în grupuri mari. „Terasa noastră are 120 de locuri şi este deschisă până la utlimul client. Avem 16 sortimente de pizza, printre care şi specialitatea casei, Pizza Denisa, care are o bogată varietate de mezeluri şi legume, dar şi smântână. De asemenea, recomand şi Pizza Mediteraneeană sau Diablo", explică administratorul Terasei Denisa, Narcisa Bobaru.

O pizza variază ca preţ de la 10,9 la 16,9 lei, însă puteţi comanda şi alte preparate, în special fripturi de pui şi porc sau fast-food. 

La Terasa Veritas, fosta Rossi, de pe Bulevardul Republicii, clienţii pot servi numai băuturi răcoritoare sau alcoolice, însă, spaţiul generos, dotat cu 35 de locuri şi vederea spre parcul de pe Republicii face din această locaţie una numai bună de o ieşire la aer, cu prietenii.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite