Tatăl unei eleve din Ploiești, udată cu apă, și-a făcut dreptate singur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a fost amendat de polițiști și este cercetat pentru ultraj după ce a dat buzna în clasa fiicei pentru a se certa cu un coleg și profesoara de la oră. Totul a plecat de la faptul că fiica sa fusese udată cu apă de copiii din clasă.  

Tatăl elevei s-a prezentat la școală şi a reclamat că fiica sa a fost udată cu apă de alţi elevi ai şcolii. Părintele intenţiona să intre în sala de clasă pentru a-i pedepsi pe cei care au udat-o pe fiica sa.

Conducerea şcolii i-a atras atenţia asupra consecinţelor faptelor sale, după care persoana în cauză a părăsit incinta şcolii.

Cu toate acestea, înainte de a discuta cu direcţiunea, bărbatul respectiv intrase fără drept în sala de clasă unde învaţă fiica lui, şi a avut o atitudine necorespunzătoare faţă de unul din elevi şi faţă de profesoara care susţinea ora de curs. În acel moment a intervenit agentul de pază al şcolii, care l-a condus la direcţiunea școlii.

În cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, părintele recalcitrant fiind şi sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 lei.

Totodată, agentul de pază care asigura unitatrea de învăţământ a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 300 de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite