Tatăl agresorului vrea să-şi ceară scuze faţă de Galamaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent, miercuri, la Tribunalul Prahova, pentru recursul fiului său, tatăl lui Dragoş Enache a anunţat că doreşte să ia legătura cu fotbalistul lovit duminică, pentru a-şi cere scuze în numele băiatului. De asemenea, familia Enache a anunţat că nu va da în judecată pe nimeni de la Steaua

Tatăl lui Dragoş Enache a anunţat avocata acestuia că încearcă să ia legătura cu fotbalistul agresat la meciul Petrolul - Steaua. „Tânărul provine dintr-o familie organizată. Tatăl său este o persoane respectată în comunitatea locală, la fel şi mama. Tatăl a simţit nevoia să-l contacteze pe fotbalistul Galamaz, pentru a-şi exprima regretul şi compasiunea, în numele fiului său", a declarat avocata Magdalena Stasie.

Aceasta a anunţat că familia Enache nu a dorit în niciun moment să dea în judecată pe cineva de la Steaua, aşa cum se anunţa iniţial în presă.

Miercuri, la Tribunalul Prahova s-a judecat recursul depus de tânărul ploieştean, care ceruse înlocuirea arestării preventive că obligarea de a nu părăsi localitatea. Pe lângă tatăl acestuia, în sala de judecată au fost mai mulţi prieteni, şi ei membri în galeria Petrolului, care au avut numai cuvinte de laudă despre „Francezu", aşa cum este poreclit Dragoş. Vedeţi AICI care a fost soluţia dată de magistraţi la recurs.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite