„Târgul cu Bunătăți“, în acest weekend la Sinaia, cu specialități italiene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 18-20 noiembrie, „Târgul cu Bunătăți" revine la Sinaia, în centrul stațiunii. Noutățile „delicioase" pentru sinăieni și turiști vor fi, de data aceasta, italiene: pateul de anghinare, măsline și roșii deshidratate, dar și file de anșoa, șunca de Parma, dulciurile din migdale și alune.

Pentu că e deja iarnă la Sinaia, vizitatorii târgului se vor putea încălzi cu un pahar cu vin fiert de la Valea Călugareasca, o palincă de la Zalău sau de la Tulca-Bihor și o plăcintă întinsă de la Turnu. Vor putea fi degustate și prăjiturile de casă din Baia Mare, ciocolata de casă de la Lipova,  vestita turtă dulce din Bâscov- Argeș, dulcețurile și conservele de post din Valea Popii - Argeș. Specialitățile de cașcaval din Olanda, cu nucă, busuioc, usturoi, roșii deshidrátate, dar și dulciurile produse în Ungaria nu vor lipsi din târg în acest week-end.

Și pentru că tocmai am intrat în postul Crăciunului vor putea alege să cumpere produse de post: fructe și legume proaspete, miere, dulcețuri, zacusca de vinete și țelină, pate din măsline sau anghinare, roșii deshidratate, nuci, prune uscate fără fum, siropuri, pâine de casă, prăjituri de post, turtă dulce și ceaiuri tămăduitoare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite