Târgul ambiental de primăvară, de la Ploieşti, vine cu oferte inedite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până duminică, ploieştenii sunt aşteptaţi la expoziţia cu vânzare, care este deschisă pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti.

25 de firme şi producători din şase judeţe vor fi zilele acestea la Ploieşti cu ocazia expoziţiei „Ambianţă - Rafinament - Stil", ajunsă, deja, la cea de-a XII-a ediţie. Ca în fiecare an, participanţii încearcă să atragă vizitatorii cu o ofertă cât mai variată.

„Sunt foarte multe flori şi aranjamente florale speciale pentru curţi, grădini şi balcoane, decoraţiuni exterioare şi de grădinărit, horticultură şi peisagistică, pentru amenajări de spaţii verzi, arbori şi arbuşti decorativi, accesorii pentru îngrijirea plantelor, jardiniere, ghivece sau statuete decorative de grădină", ne-a spus Valentin Mândruţiu, unul dintre organizatorii expoziţiei şi reprezentant al Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova.

Preţuri accesibile

Pentru cei îndrăgostiţi de frumos sunt foarte multe idei de decoraţiuni, precum tablouri pictate manual, picturi pe lemn şi sticlă, figurine, dar şi bijuterii şi gablonzuri din pietre semipreţioase şi cristale, împletituri şi artă populară.

Şi preţurile se anunţă extrem de accesibile, mai ales la florile de sezon, dar există şi o ofertă bogată de plante exotice.

Expoziţia este deschisă până sâmbătă, între orele 10.00 şi 19.00, iar duminică, doar până la ora 15.00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite