Ploieşti: În weekend se va organiza “Târgul de Toamnă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: În weekend se va organiza “Târgul de Toamnă”
Ploieşti: În weekend se va organiza “Târgul de Toamnă”

La sfârşitul acestei săptămâni, la Ploieşti, va avea loc cea de-a VIII-a ediţie a “Târgului de Toamnă”.

“Târgul de Toamnă” se va desfăşura în perioada 10-11 octombrie, lângă clădirea Halelor Centrale, în zona străzii Griviţei, pe spaţiul special amenajat cuprins între Bulevardul Republicii şi Piaţa Centrală. Manifestarea va oferi ploieştenilor o gamă largă de produse: legume şi fructe de sezon, diferite sortimente de brânzeturi, produse apicole, produse de panificaţie. În cadrul târgului va fi organizată o expoziţie gastronomică cu preparate din carne şi alte produse tradiţionale.

Comercianţi din judeţele Prahova, Dâmboviţa, Argeş şi Sibiu şi-au anunţat prezenţa la Ploieşti în cele două zile ale sărbătorii. Pe o suprafaţă de aproximativ 2000 mp, ei vor avea la dispoziţie 70 de standuri pentru expunerea produselor. Producatorii agricoli  vor primi gratuit spaţiile, astfel încât preţurile să poată fi menţinute la un nivel cât mai scăzut.

Spectacole la târg
Ambianţa de sărbătoare va fi asigurată prin spectacole susţinute de Orchestra populară “Flacăra Prahovei” a Filarmonicii Paul Constantinescu,  de solişti vocali ai Teatrului Toma Caragiu şi de Ansamblul Folcloric al Casei de Cultura I.L.Caragiale din Ploieşti.
 
Pentru buna desfăşurare a Târgului vor fi suspendate, temporar, staţiile taxi din zonă.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite