Târg de recalificare profesională la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lunea viitoare, de la ora 16.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor, reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Formare Profesională Prahova vor organiza un târg pentru prahovenii care vor să-şi schimbe meseria.  

„Acest eveniment este organizat cu scopul de a veni, în egală măsură, atât în sprijinul persoanelor care doresc să urmeze, gratuit, cursuri de pregătire profesională, cât şi a furnizorilor de formare profesională care asigură cursuri de calificare finanţate din fonduri europene. Până acum, şi-au anunţat prezenţa şapte furnizori", ne-a declarat Cristina Opriţă, purtătorul de cuvânt al AJOFM.

Noi disponibilizări

La târg sunt aşteptaţi şi angajatorii care vor să-şi recalifice angajaţii. Recalificarea a devenit o opţiune pentru tot mai mulţi angajaţi, în condiţiile în care firmele continuă să anunţe disponibilizări. „Pentru luna aprilie, avem două societăţi comerciale din domeniul fabricării vehiculelor militare şi a activităţilor conexe extracţiei care au notificat Agenţia că vor disponibiliza 104 persoane, iar pentru mai o societate de pază a anunţat că va concedia 50 de persoane", a mai precizat Cristina Opriţă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite