Ploieşti: Tâlharii cu cagule au fost prinşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gruparea infracţională era formată din şapte persoane.

Persoanele care au acţionat în mai multe localităţi din Prahova (în perioada 6 mai-30iunie) comiţând tâlhării în benzinării şi spargeri de locuinţe, ascunzându-şi chipurile sub cagule, au fost prinse de ofiţerii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Boldeşti-Scăeni şi, începând de ieri, nu au dreptul de a părăsi localităţile de domiciliu pentru 30 de zile, timp în care sunt la dispoziţia procurorilor pentru cercetări.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că gruparea era formată din şapte persoane, care au pătruns, în noaptea de 6/7 mai, în incinta unei benzinării din Boldeşti-Scăeni, unde au agresat personalul de serviciu şi au sustras încasările şi mai multe cartele telefonice de reîncărcare.

Ulterior, în noaptea de 29/30 mai, în mod similar, au sustras încasările, cartele telefonice şi diverse mărfuri de la o altă benzinărie din Gura Vitioarei.

În perioada 21 mai – 30 iunie, infractorii au comis spargeri de locuinţe în Boldeşti-Scăeni şi comuna Lipăneşti, prejudiciul total fiind estimat la circa 30.000 de lei. În dimineaţa zilei de 1 iulie au fost efectuate şapte percheziţii la domiciliile suspecţilor, unde au fost găsite două laptopuri, mai multe obiecte de îmbrăcăminte, telefoane mobile, imprimante, o staţie de amplificare audio cu boxe şi alte bunuri.

În urma probatoriului administrat, cele şapte persoane, toate cu domiciliul în comuna Lipăneşti, au fost reţinute pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie, furt calificat şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, apoi, începând de ieri, au interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu fără încuviinţarea procurorului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite