TIR cu rulmenți, jefuit de doi minori, la Ploiești

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Șoferul s-a rătăcit pe strada Fabricilor din Ploiești. Foto arhivă
Șoferul s-a rătăcit pe strada Fabricilor din Ploiești. Foto arhivă

Doi tineri au jefuit luni un autotren încărcat cu rulmenți, care mergea în portul Constanța. Șoferul s-a rătăcit în zona industrială din Ploiești, iar doi minori din zonă, cel mai probabil romi, au deschis obloanele TIR-ului și au furat mai multe cutii cu rulmenți.

Poliţiştii Secţiei 4 Ploieşti au fost sesizaţi luni prin numărul unic "112" de către conducătorul unui autotir, care a reclamat faptul că, în timp ce se deplasa cu autovehiculul pe strada Fabricilor din Ploieşti, persoane necunoscute i-au deschis obloanele de la containerul pe care îl transporta şi au sustras mai multe cutii în care se aflau rulmenţi industriali.

Echipa operativă care a demarat cercetările, a stabilit că după ce a încărcat un container cu mai multe cutii în care se aflau rulmenţi, N. Daniel, conducătorul autotirului, a părăsit sediul societăţii comerciale de unde a încărcat, având ca destinaţie portul Constanţa.

Întrucât nu cunoştea drumul de ieşire din oraş, a ajuns pe strada Fabricilor din Ploieşti, unde la trecerea de cale ferată, suspecţii i-au deschis obloanele ce închideau containerul, au pătruns în interior şi au descărcat 11 cutii în care se aflau rulmenţi industriali.

În urma verificărilor efectuate în zonă, poliţiştii au identificat principalii suspecţi de comiterea faptei, aceştia fiind  doi tineri domiciliaţi în zonă.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Secţiei 4 Poliţie Ploieşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite